Openwaterzwemmen

Openwaterzwemmen weer op PSS


Gay zwemvereniging De Spetters organiseert op zaterdag 24 juni 2023 tijdens het Pink Summer Sports toernooi van Gay Sport Nijmegen weer een openwaterzwem-event in de Nijmeegse Spiegelwaal. We hopen dat deze editie net zo succesvol en gezellig wordt als eerdere jaren. Dus zwemmers: het water in en trainen voor je persoonlijke ‘best’. 

Tijdens het openwaterzwemevenement kun je in de Nijmeegse Spiegelwaal deelnemen aan twee afstanden: 750 meter of 1500 meter.

De Spiegelwaal
De Spiegelwaal is een nevengeul die is aangelegd in het kader van het hoogwaterbeschermingsprogramma. Het is de ideale locatie voor een openwaterzwem-activiteit. Ook voor supporters en bezoekers die je sportieve prestatie de hele wedstrijd  kunnen volgen. Dat doet voor de zekerheid ook de aanwezige reddingsbrigade.

Het zwemmen begint op zaterdag 24 juni om 15.00 uur, nadat de hardlopers over de 5 en 10 kilometer op de Lentse Warande finishen. Er zijn sanitaire voorzieningen en er is tent waarin je je kunt omkleden. We hopen natuurlijk op mooi weer. Deelname aan het zwemmen kost € 8,50.

Locatie
Lentse Warande, Nijmegen

 

Diner en feest
Na het zwemmen is een gezellig feest in het centrum van Nijmegen met andere deelnemers aan het Pink Summer Sports toernooi. (JE KUNT JE NIET MEER INSCHRIJVEN VOOR HET DINER); NOG WEL VOOR HET OPENWATERZWEMMEN),

Zondag 25 juni  
Op zondag 25 juni sluiten we Pink Summer Sports 2023 af met culturele activiteiten in Nijmegen.

We hopen jullie op zaterdag 24 en zondag 25 juni weer in Nijmegen te ontmoeten!

Voor mee info en vragen over het openwaterzwemmmen: 
Jetty Keesman/Gerwin Schoeman
swimming@gaysportnijmegen.nl