Openwaterzwemmen

Openwaterzwemmen weer op PSS


Spetters Rainbow Swim Nijmegen organiseert op zaterdag 22 juni 2024 tijdens het Pink Summer Sports toernooi van Gay Sport Nijmegen weer een openwaterzwem-event in de Nijmeegse Spiegelwaal. We hopen dat deze editie net zo succesvol en gezellig wordt als eerdere jaren. Dus zwemmers: het water in en trainen voor je persoonlijke ‘best’. 

Tijdens het openwaterzwemevenement kun je in de Nijmeegse Spiegelwaal deelnemen aan twee afstanden: 750 meter of 1500 meter.

De Spiegelwaal
De Spiegelwaal is een nevengeul die is aangelegd in het kader van het hoogwaterbeschermingsprogramma. Het is de ideale locatie voor een openwaterzwem-activiteit. Ook voor supporters en bezoekers die je sportieve prestatie de hele wedstrijd  kunnen volgen. Dat doet voor de zekerheid ook de aanwezige reddingsbrigade.

Het zwemmen begint zaterdag 22 juni om 13.00 uur. Aanmelden kan vanaf 12.00 uur. De 750 meter start om 13.00 uur; de 1500 meter start om 13.30 uur. Aansluitend is er een flamingo-estafette waarvoor je je ter plekke kunt inschrijven.

Er zijn sanitaire voorzieningen en er is tent waarin je je kunt omkleden. We hopen natuurlijk op mooi weer. Deelname aan het zwemmen kost € 8,50.

Tijdens het Pink Summer Sports toernooi sponsort Droom! IJs de deelnemers aan het zwemmen met een verkoelend ijsje! Daar krijg je nu al zin in.

Locatie
Lentse Warande, Nijmegen

Diner en feest

Na het zwemmen is er ’s avonds een lekkere maaltijd (€ 25,00) bij restaurant ‘We Gaan Beginnen/Wij ook’  en een gezellig feest in het centrum van Nijmegen met andere deelnemers aan het Pink Summer Sports toernooi.

Zondag 23 juni
Op zondag 23 juni sluiten we Pink Summer Sports 2024 af met activiteiten op de regenboogmarkt van COC Nijmegen.

We hopen jullie deze zomer weer in Nijmegen te ontmoeten!

Voor mee info en vragen over het openwaterzwemmmen: 
Jetty Keesman/Gerwin Schoeman
swimming@gaysportnijmegen.nl