Zwemmen inschrijving PSS 2024

Deelname openwaterzwemmen8,50 euro
Diner tickets25,00 euro

Je kunt je hieronder met het registratieformulier inschrijven voor het openwaterzwemmen van Pink Summer Sports 2024. Je ontvangt een e-mail ter bevestiging van je inschrijving. Ontvang je geen bevestiging, controleer dan je map spam. Mogelijk is de e-mail in deze map terechtgekomen.

Pink Summer Sports 2024 begint vrijdagavond 21 juni al met een wandeling langs de highlights van roze Nijmegen. Aansluitend is er vrijdagavond vanaf 21.00 uur voor deelnemers en supporters al een Meet & Greet bij café De Plak, Bloemerstraat 90 in Nijmegen. 

Zaterdag 22 juni zijn er op meerdere locaties sporttoernooien. Na het sporten zien we je ’s avonds graag bij het diner en feest. Op zondag 23 juni is er in Nijmegen onder andere een Regenboogmarkt. Check de website voor de laatste informatie.

Tijdens de activiteiten en het sporttoernooi worden foto’s gemaakt die gebruikt kunnen worden voor publicitaire doeleinden van Gay Sport Nijmegen. 

Als je na inschrijving niet kunt deelnemen, dan vindt restitutie van het inschrijfgeld plaats bij afmelding via e-mail tot en met 15 juni 2024. Bij afmelding na 15 juni 2024 vindt geen restitutie plaats.  

Voorwaarden voor deelname

Deelname aan Pink Summer Sports 2024 geschiedt geheel voor eigen risico. Organisator Stichting Gay Sport Nijmegen is niet aansprakelijk voor enige schade, hoe ook genaamd, die de deelnemer mocht lijden als gevolg van de deelname aan het evenement. Tevens is de organisator niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of schade aan/van eigendommen /zaken.

HELAAS IS HET NIET MEER MOGELIJK OM IN TE SCHRIJVEN VOOR HET DINER. SORRY

Voor vragen: swimming@gaysportnijmegen.nl

Totaal: € -