Voetbal

Gemengd voetbal 7 x 7

Gay Sport Nijmegen houdt tijdens het Pink Summer Sports toernooi op zaterdag 22 juni 2024 opnieuw een voetbaltoernooi. Iedereen mag meedoen. Plezier staat voorop, maar het gaat ook om de winst. Wie wordt kampioen van 2024?

We spelen 7 tegen 7: bij deze spelvorm spelen gemengde teams van zeven spelers op een half veld. Een team bestaat uit minimaal zeven en maximaal tien spelers. Een team mag meerdere mannen hebben, maar tijdens een wedstrijd mogen maximaal 3 heren in het veld staan.

Je kunt als team of individueel inschrijven. Als je je individueel opgeeft, stellen we ter plekke teams samen of proberen we je bij een team te laten aansluiten.

een Om te kunnen deelnemen, heb je sportkleding en voetbalschoenen nodig. Zorg ervoor dat je als team dezelfde kleur kleding draagt. Neem ook iets te drinken mee (bidon) en warme kleding voor aan de kant als je niet hoeft te spelen.

Na de warming up (neem als team een eigen bal mee) starten de wedstrijden. Je speelt het hele toernooi; er is geen sprake van een afvalsysteem. Aan het einde bekijken we welk team de meeste wedstrijden gewonnen heeft.

Het toernooi is op zaterdag 22 juni van 13:30 uur tot 16:30 uur en vindt plaats op de buitenvelden bij


Sportpark Quick
Dennenstraat 25
6543 JP Nijmegen

Kosten voor deelname: 7 euro

Diner en feest
Na het toernooi is er zaterdagavond een diner (€ 25,00) bij restaurant ‘We Gaan Beginnen/Wij ook’ en feest (gratis toegang) met sporters van alle sportdisciplines van Pink Summer Sports.

Cultuur op zondag
Op zondag 23 juni sluiten we Pink Summer Sports 2024 af met activiteiten tijdens de Regenboogmarkt van COC Nijmegen.

We hopen jullie op deze zomer te ontmoeten in Nijmegen!

Voor meer info en vragen over het voetbaltoernooi:
Arianne de Bruin
voetbal@gaysportnijmegen.nl