Voetbal

Voetbal: PSS gaat het veld op

Gay Sport Nijmegen organiseert tijdens het Pink Summer Sports Tournament zaterdag 22 juni 2019 voor het eerst voetbaltoernooi op het veld. Iedereen kan meedoen. Plezier staat voorop, maar het gaat ook om de winst. Wie wordt kampioen 2019?

Je kunt je individueel of per groep opgeven. We spelen gemengd. Als je je individueel opgeeft, stellen we ter plekke teams samen. We spelen 7×7 voetbal: bij deze voetbalvorm spelen twee teams van zeven spelers op een half veld tegen elkaar.

Na de warming up starten we met de wedstrijden. Je speelt het hele toernooi; er is geen sprake van een afvalsysteem. Aan het einde bekijken we welk team de meeste wedstrijden gewonnen heeft.

Het toernooi is op zaterdag 22 juni 2019 in Nijmegen op een veld bij Quick. Van 14.00 tot 16.00 uur op sportpark De Dennen, Dennenstraat 25, Nijmegen. Na afloop kunnen we gebruikmaken van douches en de kantine.

Op dezelfde dag is ook het badmintontoernooi en het beachvolleybaltoernooi van Pink Summer Sports. Aan het einde van de dag kun je aanschuiven voor het diner; aansluitend is er een feest met sporters van alle sportdisciplines van Pink Summer Sports. Voor diner en feest moet je je apart registeren.

Op zondag 23 juni kun je ook nog deelnemen aan open water zwemmen in de Spiegelwaal, een wielrentijdrit of hardlopen. Kijk voor meer informatie over deze sporten op de betreffende pagina.

Wij pompen alvast de ballen goed op.