Wielrennen

Fietsen in Nimma

Nijmegen ligt aan de Waal en tegen Duitsland aan. Er is dus voldoende variatie om competitief en recreatief te fietsen. Daarom organiseren we tijdens Pink Summer Sports een wielertocht voor fietsers in alle kleuren van de regenboog. Geniet van de gouden zon, de groene natuur, de zomers blauwe luchten en elkaar in de prachtige omgeving van Nimma.

Ook dit jaar bestaat de fiets-inschrijving weer uit twee delen:

Op vrijdagavond 21 juni 2019 is er een toertocht (50 km) voor diegenen die al in Nijmegen kunnen zijn. We profiteren van de langste dag en vertrekken op de fiets vanuit Nijmegen richting de Ooypolder naar Duitsland. Naar afloop schuiven we aan op een gezellig (wieler-)terras naar keuze.

Op zondagochtend 23 juni (11:00 uur) verzamelen we weer. Deze keer kun je  je fietsfitness meten aan die van de groep: een amateurtijdrit over 10 kilometer. Vorig jaar was dit een nieuwkomer in ons Pink Summer Sports toernooi dat erg hoog gewaardeerd werd, dus geef jezelf de kans om hier nu ook deel van uit te maken. Als je nog nooit een wedstrijd gefietst hebt, is dit wel een heel leuke en laagdrempelige manier om dat te doorbreken. Er is een voor dames en heren een beker te winnen, dus ga er voor!

Fiets mee en ga voor die beker! Nodig een fietsmaatje uit; the more, the merrier

Laat even weten of je voor alleen voor vrijdag en/of ook voor zondag inschrijft.

Meer info en vragen: cycling@gaysportnijmegen.nl