Wielrennen

Fietsen in Nimma

Nijmegen heeft een geweldige omgeving om te foetsen. Daarom organiseren we tijdens Pink Summer Sports een wielertocht voor fietsers in alle kleuren van de regenboog. Geniet van de zon, de natuur en elkaar in de prachtige omgeving van Nimma.

Dit jaar bestaat de fiets-inschrijving uit twee delen:

Vrijdagavond 6 juli is er een tijdrit voor diegenen die al in Nijmegen kunnen zijn. We vertrekken op de fiets vanuit Nijmegen richting een tijdrit-traject in Duitsland. Daar zal er dan een wedstrijd (tijdrit) plaatsvinden over 10 km. Dit om aan het toernooi naast gezelligheid ook een wedstrijdelement toe te voegen. Na afloop zorgen we voor wat versnaperingen ter plekke en fietsen we weer terug naar Nijmegen.

Op zondagochtend 8 juli verzamelen we weer voor een toertocht van omstreeks 50 km in de mooie omgeving van Nijmegen met zijn uiterwaarden, bossen en licht glooiende landschap. De inschrijving houdt in dat je ook een lunch aangeboden krijgt op zondag middag bij aankomst in Nijmegen.

Fiets mee en maak het van het fietsen een groot succes! Nodig een fietsmaatje uit, want des meer deelnemers des te gezelliger.

Laat even weten of je voor alleen zondag of ook voor vrijdag inschrijft.

cycling@gaysportnijmegen.nl