Open Nederlandse Gay Zwemkampioenschappen 2021

Open Nederlandse Gay Zwemkampioenschappen 2021


Gay zwemvereniging De Spetters organiseert op zaterdag 16 oktober de Open Nederlandse Gay Zwemkampioenschappen 2021. De zwemwedstrijden zijn onderdeel van het jaarlijkse Pink Summer Sports toernooi van Gay Sport Nijmegen en dienen tevens ter voorbereiding voor het zwemtoernooi tijdens EuroGames 2022 in Nijmegen. 

De Open Nederlandse Gayzwemkampioenschappen worden zaterdagmiddag 16 oktober gehouden in het 25 meter Erica Terpstra Sportfondsenbad in Nijmegen. De wedstrijd begint om 13:30, vanaf 13:00 kan er ingezwommen worden. Er staan voor de middag verschillende disciplines en afstanden op het programma. Het wedstrijdschema:

Locatie

Erica Terpstra Sportfondsenbad
Kwakkenberbergweg 25
6523 MJ  Nijmegen

Diner en feest
Na het zwemmen is er een lekkere maaltijd en een gezellig feest in het centrum van Nijmegen met andere deelnemers aan het Pink Summer Sports toernooi. Voor het diner en feest dien je je via deze website apart aan te melden.

Zondag 17 oktober 
Op zondag 17 oktober sluiten we Pink Summer Sports 2021 af met nieuwe sportieve en culturele activiteiten in Nijmegen. Zie de pagina Cultuur op zondag.

We hopen jullie op 16 en 17 oktober 2021 weer in Nijmegen te ontmoeten!

Inschrijven is niet meer mogelijk.

Meer informatie: swimming@gaysportnijmegen.nl