Hardlopen

Ren rond de Spiegelwaal

Tijdens Pink Summers Sports kun je in Nijmegen dit jaar opnieuw hardlopen. We hebben een prachtig parcours van 5,5 km uitgezet langs de overs van de Waal. De hardloopwedstrijd vindt plaats op zaterdag 11 juli 2020.

Nijmegen is een echte loopstad met de Bruggenloop, Zevenheuvelenloop, Stevensloop en de NightRun. Tijdens deze hardloopwedstrijden loopt een gelegenheidsteam van Pink Runners voor een plek op het podium. Op zaterdag 11 juli 2020 nodigen we je uit om samen met de Pink Runners mee te rennen.

Er is ruimte om je om te kleden en een sanitaire voorziening. Bij warm weer is er halverwege een waterpost. Bij de finish water en bananen.

Locatie:
Start en finish zijn op de Lentse Warande in Nijmegen. Dit is niet toevallig ook de plek waar de open water zwemmers tijdens Pink Summer Sports hun zwemwedstrijden houden. Kortom: een plek waar sporters elkaar ontmoeten na hun sportieve prestaties. De start vind plaats om 16.00 uur.

Diner en feest
‘s Avonds hebben we een heerlijke maaltijd en een gezellig feest in het centrum van Nijmegen met andere deelnemers aan het Pink Summer Sports toernooi.

Zondag 12 juli
Op zondag 12 juli sluiten we Pink Summer Sports 2020 af met nieuwe sportieve en culturele activiteiten in Nijmegen. Vrijdag 10 juli kunnen wielrenners al meedoen aan een geplande tijdrit over 10 kilometer.

We hopen jullie op 10, 11 en 12 juli 2020 te ontmoeten!