Hardlopen

Kaaij Run onderdeel van Pink Summer Sports

Tijdens Pink Summer Sports 2021 kun je in Nijmegen dit jaar opnieuw hardlopen. Als opmaat naar de EuroGames2022 is dit jaar de Kaaij Run onderdeel van het Pink Summer Sports toernooi. De Kaaij Run is een nieuw hardloopevenement in Nijmegen georganiseerd door Run2Day.

Het parcours van de Kaaij Run is hetzelfde als dat van de hardlooopwedstrijden tijdens de EuroGames2022 in Nijmegen: een vijf en tien kilometer run, deels verhard en onverhard.

De startlocatie is onder de Waalbrug nabij cultureel terras De Kaaij. Vanaf hier leidt het parcours naar de prachtige Ooypolder, over de dijk en landweggetjes en door de Stadswaard langs de Waal terug naar de startlocatie.

We nodigen je uit om zaterdag 16 oktober 2021 samen met de Pink Runners mee te rennen.

De 5 kilometer loop start om 16.00 uur.
De 10 kilometer loop start om 16.15 uur.

Meer info over de Kaaij Run en het parcours vind je op www.hardloop-events.nl/dekaaijrun/

Inschrijven voor het hardlopen kan via www.hardloop-events.nl/dekaaijrun/kaaijrun-inschrijving/


Diner en feest

’s Avonds hebben we een heerlijke maaltijd en een gezellig feest in het centrum van Nijmegen met andere deelnemers aan het Pink Summer Sports toernooi. Voor het diner en feest moet je je apart registreren.

Het aantal inschrijvingen voor diner en party heeft binnen de huidige coronamaatregelen het maximum bereikt. Als de coronamaatregelen binnenkort hopelijk versoepelen, komen er plaatsen bij. We hanteren hiervoor een wachtlijst. Wil je op de wachtlijst komen te staan, stuur dan een mail naar info@gaysportnijmegen.nl

 

Zondag 17 oktober
Op zondag 17 juli sluiten we Pink Summer Sports 2021 af met nieuwe sportieve en culturele activiteiten in Nijmegen.

We hopen jullie op 16 en 17 oktober 2021 weer in Nijmegen te ontmoeten!

Voor meer informatie: running@gaysportnijmegen.nl