Beach volleybal

Pak die bal

Het was vorig jaar weer geweldig. Daarom organiseren we zaterdag 11 juli 2020  in Nijmegen opnieuw een beachvolleybaltoernooi als onderdeel van Pink Summer Sports. We hopen op een zonnige dag en zien je graag weer in Nijmegen! De inschrijving opent maart 2020.

Snel en spectaculair
Beachvolleybal is snel en spectaculair. En het heeft een praktisch voordeel: je kunt veel makkelijker een team vormen van 2 (A-level), 2 of 3 (B-level) of 4 (C-level) spelers.

Voor het toernooi kunnen we gebruikmaken van de velden van de Nijmeegse beachvolleybalclub Aiolos. Er zijn meerdere velden, dus er kunnen veel partijen gespeeld worden. Het wordt zaterdag 11 juli flink werken in het zand.

Locatie:
Sportpark Vossendijk/Winkelsteeg
Winkelsteegseweg 206
6534 AR Nijmegen

Diner en feest
We hopen opnieuw op een echte zomerse happening. Lekker een hele dag genieten van zon, zand en elkaars spel. Schrijf deze happening in je agenda en nodig alvast je beachvolleybalmaatjes uit om dit ook te doen.

‘s Avonds hebben we een heerlijke maaltijd en een gezellig feest in het centrum van Nijmegen met andere sporters van Pink Summer Sports.


Zondag 12 juli

Op zondag 12 juli organiseren we nieuwe sportieve en culturele activiteiten in Nijmegen. Wielrenners kunnen op vrijdagavond 10 juli al deelnemen aan een geplande tijdrit over 10 kilometer.

We zien jullie 10, 11 en 12 juli 2020 graag weer in Nijmegen!

De inschrijving opent maart 2020.