Beach volleybal

Pak die bal

Het was vorig jaar geweldig. Daarom organiseren we zaterdag 22 juni 2019  in Nijmegen opnieuw een beachvolleybaltoernooi als onderdeel van Pink Summer Sports. We hopen op een zonnige dag en zien je graag weer in Nijmegen!

Snel en spectaculair

Beachvolleybal is snel en spectaculair. En het heeft een praktisch voordeel: je kunt veel makkelijker een team vormen van 2 (A-level), 2 of 3 (B-level) of 4 (C-level) spelers.

Voor het toernooi kunnen we gebruikmaken van de velden van de Nijmeegse beachvolleybalclub Aiolos. Er zijn meerdere velden, dus er kunnen veel partijen gespeeld worden. Het wordt 22 juni flink werken in het zand.

Diner en feest

We hopen opnieuw op een echte zomerse happening. Lekker een hele dag genieten van zon, zand en elkaars spel. Schrijf deze happening in je agenda en nodig alvast je beachvolleybalmaatjes uit om dit ook te doen.

‘s Avonds hebben we een heerlijke maaltijd en een gezellig feest in het centrum van Nijmegen met andere sporters van Pink Summer Sports.

Op zondag 23 juli is er bij de Spiegelwaal open water zwemmen, fietsen en hardlopen. Je kunt je daar ook voor aanmelden. Kijk voor informatie over deze sporten op de betreffende pagina’s.

Inschrijven is niet meer mogelijk

Locatie

Sportpark Vossendijk/Winkelsteeg
Winkelsteegseweg 206
6534 AR Nijmegen