Beach volleybal

Pak die bal

Je hebt er even op moeten wachten, maar nu mogen we weer. Daarom organiseren we zaterdag 16 oktober 2021 in Nijmegen opnieuw een beachvolleybaltoernooi als onderdeel van Pink Summer Sports. In de Nijmeegse Honighallen liggen mooie beachvelden waar je je buiten op het strand waant. 

Snel en spectaculair

Beachvolleybal is snel en spectaculair. En het heeft een praktisch voordeel: je kunt veel makkelijker een team vormen. We houden het dit jaar bovendien simpel: gemengde niveaus spelen met teams van maximaal 3 spelers tegen elkaar. Je kunt je ook individueel inschrijven; dan stellen we ter plekke teams samen.

We beginnen om 10.00 uur met ons toernooi. Om 16.00 uur maken we de balans op en sluiten we het toernooi af. Tussendoor is er een lekkere volleybal-lunch die bij je inschrijfgeld is inbegrepen. Partners van deelnemers kunnen apart een lunch bestellen voor €12,50.

Let op: Omdat het toernooi dit jaar in oktober plaatsvindt en we een locatie binnen hebben, is er plaats voor een beperkter aantal deelnemers. Schrijf je daarom zo snel mogelijk in om zeker te zijn van deelname aan dit gezellige toernooi. En nodig alvast je volleybalmaatjes uit dit ook te doen.

Locatie:
Honigcomplex Nijmegen
Waalbandijk 20-22
6541 AJ Nijmegen

Diner en feest
’s Avonds hebben we een heerlijke maaltijd en een gezellig feest in het centrum van Nijmegen met andere deelnemers aan het Pink Summer Sports toernooi.

Zondag 17 oktober
Op zondag 17 oktober sluiten we Pink Summer Sports 2021 af met nieuwe sportieve en culturele activiteiten in Nijmegen. Zie Cultuur op zondag.

We hopen jullie op  16 en 17 oktober 2021 te ontmoeten!

Voor meer info en vragen: volley@gaysportnijmegen.nl