badminton

Sla een shuttle in Nijmegen

Gay Sport Nijmegen en badmintonclub Het roze veertje organiseren op het Pink Summer Sports Tournament weer een badminton enkel- én een dubbeltoernooi (heren en dames) op verschillende niveaus. Je kunt je zaterdag 16 oktober 2021 dus de hele dag in het zweet werken. 

Afhankelijk van het aantal deelnemers houden we zaterdagochtend heren- en dames enkeltoernooien op B en C niveau. Aansluitend zijn er zaterdagmiddag heren- en damesdubbeltoernooien op B en C niveau.

Het gaat hard met de inschrijvingen. We kunnen maar maximaal 70 personen toelaten.

 

 

Gemengd en dubbels
Na een warming-up beginnen we met een poulesysteem. Daarna wordt in een knock-out fase uitgemaakt wie er aan de haal gaan met de eer en de prijzen.

Je kunt meedoen aan het enkel en/of het dubbelspel. Mixed dubbels worden ingedeeld bij de herendubbels. Als je geen spelpartner hebt, kun je je ook alleen inschrijven. Wij koppelen je dan aan een andere speler.

De wedstrijden
In de poulefase spelen we om één gewonnen set. Als de tijd het toelaat, bestaan de finales uit een ‘best of three’. We volgen de internationale spelregels. Op B en C niveau maken de spelers onderling uit of ze met veren (zolang de voorraad strekt) of plastic shuttles spelen.

Programma
Wij staan vanaf 9.00 uur voor je klaar. Bij je aanmelding krijg je het spelschema waarna je je kunt omkleden en opwarmen. De poulewedstrijden beginnen om 9:30 uur.

Aan het einde van de middag vindt de prijsuitreiking plaats.

Locatie:
Het Gymnasion
Heyendaalseweg 141
6525 AJ Nijmegen 

Diner en feest
’s Avonds hebben we een heerlijke maaltijd en een gezellig feest in het centrum van Nijmegen met andere deelnemers aan het Pink Summer Sports toernooi.

Zondag17 oktober
Op zondag 17 oktober sluiten we Pink Summer Sports 2021 af met nieuwe sportieve en culturele activiteiten in Nijmegen. 

We hopen jullie op  16 en 17 oktober 2021 te ontmoeten!

Inmiddels is aantal plaatsen voor het badminton vol. 

Voor meer info en vragen badminton@gaysportnijmegen.nl