badminton

Sla een shuttle in Nijmegen

Gay Sport Nijmegen en badmintonclub Het roze veertje organiseren op het Pink Summer Sports Tournament een badminton enkel- én een dubbeltoernooi (heren en dames) op verschillende niveaus. Je kunt je zaterdag 7 juli 2018 dus de hele dag in het zweet werken.

Afhankelijk van het aantal deelnemers houden we zaterdagochtend heren- en dames enkeltoernooien op B en C niveau. Aansluitend zijn er zaterdagmiddag heren- en damesdubbeltoernooien op B en C niveau.

Gemengd en dubbels

Na een warming-up beginnen we met een poulesysteem. Daarna wordt in een knock-out fase uitgemaakt wie er aan de haal gaan met de eer en de prijzen.

Je kunt meedoen aan het enkel en/of het dubbelspel. Mixed dubbels worden ingedeeld bij de herendubbels. Als je geen spelpartner hebt, kun je je ook alleen inschrijven. Wij koppelen je dan aan een andere speler.

De wedstrijden

In de poulefase spelen we om één gewonnen set. Als de tijd het toelaat, bestaan de finales uit een ‘best of three’. We volgen de internationale spelregels en spelen met plastic shuttles.

Programma

Wij staan vanaf 9.00 uur voor je klaar. Bij je aanmelding krijg je het spelschema waarna je je kunt omkleden en opwarmen. De poulewedstrijden beginnen om 10:00 uur.

Aan het einde van de middag vindt de prijsuitreiking plaats.

‘s Avonds hebben we heerlijke maaltijd en een gezellig feest in het centrum van Nijmegen met andere deelnemers aan het Pink Summer Sports toernooi.

Op zondag 8 juli kun je deelnemen aan open water zwemmen, fietsen en hardlopen. Kijk voor meer informatie over deze sporten op de betreffende pagina’s. Wil je zondag 8 juli ook aan een van deze sporten meedoen, schrijf je dan via het inschrijfformulier.

We hopen jullie op 7 en 8 juli te ontmoeten!

Voor meer info en vragen badminton@gaysportnijmegen.nl

Locatie

Sporthal Gymnasion
Heyendaalseweg 124
6525 AJ Nijmegen