badminton

Sla een shuttle in Nijmegen

Gay Sport Nijmegen en badmintonclub Het roze veertje organiseren op het Pink Summer Sports Tournament weer een badminton enkel- én een dubbeltoernooi (heren en dames) op verschillende niveaus. Je kunt je zaterdag 11 juli 2020 dus de hele dag in het zweet werken. Inschrijven kan vanaf maart 2020.

Afhankelijk van het aantal deelnemers houden we zaterdagochtend heren- en dames enkeltoernooien op B en C niveau. Aansluitend zijn er zaterdagmiddag heren- en damesdubbeltoernooien op B en C niveau.

Gemengd en dubbels
Na een warming-up beginnen we met een poulesysteem. Daarna wordt in een knock-out fase uitgemaakt wie er aan de haal gaan met de eer en de prijzen.

Je kunt meedoen aan het enkel en/of het dubbelspel. Mixed dubbels worden ingedeeld bij de herendubbels. Als je geen spelpartner hebt, kun je je ook alleen inschrijven. Wij koppelen je dan aan een andere speler.

De wedstrijden
In de poulefase spelen we om één gewonnen set. Als de tijd het toelaat, bestaan de finales uit een ‘best of three’. We volgen de internationale spelregels en spelen met plastic shuttles.

Programma
Wij staan vanaf 9.00 uur voor je klaar. Bij je aanmelding krijg je het spelschema waarna je je kunt omkleden en opwarmen. De poulewedstrijden beginnen om 9:30 uur.

Aan het einde van de middag vindt de prijsuitreiking plaats.

Locatie:
Sporthal De Triangel
Griftdijk 9 B
6663 AA Lent

Diner en feest
‘s Avonds hebben we een heerlijke maaltijd en een gezellig feest in het centrum van Nijmegen met andere deelnemers aan het Pink Summer Sports toernooi.

Zondag 12 juli
Op zondag 12 juli sluiten we Pink Summer Sports 2020 af met nieuwe sportieve en culturele activiteiten in Nijmegen. Vrijdag 10 juli kunnen wielrenners al meedoen aan een geplande tijdrit over 10 kilometer.

We hopen jullie op 10, 11 en 12 juli 2020 te ontmoeten!

Voor meer info en vragen badminton@gaysportnijmegen.nl