Hardlopen

Run for Freedom tijdens PSS

Tijdens het Pink Summer Sports toernooi 2023 kun je dit jaar hardlopen in de Run for Freedom. Na een editie in oktober 2021 en EuroGames 2022 in samenwerking met Run2Day Nijmegen, zetten we deze traditie voort in een inclusief hardloop-event waar iedereen welkom is. Een prachtige route, deels verhard en onverhard.

De route start aan de Lentse Warande, aan de noordzijde van de Spiegelwaal. Vandaar leidt de route naar het westen en vervolgens over de Zaligebrug. Wanneer deze brug genomen is, gaat de route oostwaarts onder twee bruggen door (de Steltsebrug en Waalbrug) naar de zogeheten Drempel. Deze dam over de Spiegelwaal is toegankelijk voor fietsers; verkeersregelaars geven de loopzijde aan.

Eenmaal aan de noordzijde van de Spiegelwaal gaan we richting westen, met prachtig zicht op Nijmegen en haar bruggen, leidt de route naar de finish op de Lentse Warande.

De 10K bestaat uit tweemaal deze 5K

We nodigen je uit om zaterdag 24 juni 2023 mee te rennen.

Starttijd: 13.00 uur
Locatie: De Lentse Warande

Inschrijfgeld: 5K 10,00 euro/ 10K 12,50 euro.

Inbegrepen; water, sportdrank, fruit, tijdwaarneming, foto, video, uitslagen online, toilet
Tip: neem zo min mogelijk mee, een klein tasje inleveren is mogelijk.

Ophalen startnummer bij startlocatie vanaf 12.00 uur. (Eerder ophalen startnummer in de winkel van Run2Day Nijmegen, zie site via https://hardloop-events.nl/run-for-freedom)


Diner en feest

’s Avonds hebben we een heerlijke maaltijd en een gezellig feest in het centrum van Nijmegen met andere deelnemers aan het Pink Summer Sports toernooi. 

Cultuur op zondag
Op zondag 25 juni sluiten we Pink Summer Sports 2023 af met culturele activiteiten in Nijmegen.

We hopen jullie op 24 en 25 juni 2023 weer te ontmoeten in Nijmegen.

Voor meer info en vragen over het hardlopen:
Ted van Koelen
running@gaysportnijmegen.nl