Diner en feest

Na sporten is het goed eten...

Na een sportieve dag kun je tijdens Pink Summer Sports 2023 op zaterdag 24 juni aanschuiven voor een lekkere maaltijd. De kolen liggen al klaar. De boel gaat echt in vuur en vlam tijdens het aansluitende feest zolang als het duurt….

Diner/BBQ
Restaurant De Industrie verzorgt de maaltijd, een barbeque met vlees en ook voldoende vegetarische keuze. Bij de buitenbar kun je terecht voor bier, wijn en fris. Let the sun shine :)

De Industrie staat vanaf 18.00 klaar om deelnemers van Pink Summer Sports te ontvangen. Om 19.00 uur gaat de barbeque aan.

Wil je tijdens het eten gezellig met je team en andere sporters nagenieten van Pink Summer Sports 2023? Schrijf je dan snel in (uiterlijk 18 juni) voor het diner (€ 26,00) op zaterdag 24 juni via je aanmelding voor je sport.

Geen sporter, wel supporter? Ook dan kun je bij De Industrie een spiesje meehappen. Je kunt je hiervoor apart aanmelden (uiterlijk 18 juni) via onderstaande knop.

 

Locatie
Restaurant De Industrie
Weurtseweg 105
6541 AP Nijmegen

...en feesten!

Na de barbeque zien we je graag op het feest. Daarvoor hoef je van ons geen apart ticket voor te kopen; net zo handig. Zorg wel dat er je op tijd bij bent dus. Het Pink Summer Sports party begint 21.30 (inloop)!

Het feest is bij

Homobar Marcus Antonius
Sint Anthoniusplaats 15
6511 TR  Nijmegen