Cultuur op zondag

Sport en cultuur op zondag

Pink Summer Sports 2021 organiseert op zondag 17 oktober nieuwe sportieve en culturele activiteiten: van een rugby-clinic tot een roze film en wandeling. 

Programma
Het zondagprogramma bestaat uit twee blokken. Om 13.00 uur begint een sportief en cutureel blok. We sluiten het toernooi zondag om 17.00 uur af met een lang uitgestelde borrel.

Wil je deelnemen aan een van de volgende activiteiten? Meld je dan even aan via info@gaysportnijmegen.nl

Sportblok

13:00 Zwem mee met de Spetters
Zwemvereniging Spetters nodigt de deelnemers van Pink Summer Sports uit om gratis deel te nemen aan hun reguliere training in het Erica Terpstra Sportfondsenbad. Graag vooraf aanmelden.

Locatie
Erica Terspstra Sportfondsenbad
Kwakkenbergseweg 25
6523 MJ Nijmegen

Cultuurblok

LHBTI-film Lux
Filmhuis Lux programmeert in het kader van het Pink Summer Sports weekend een LHTBI-film. Tickets zijn te koop aan de kassa van Lux of via www.luxnijmegen.nl.

De titel van de film wordt nog bekend gemaakt.

Locatie
Filmhuis Lux
Mariënburg 38-39
6511 PS Nijmegen


13:00 – 15.00 Wandeling Roze ommetje
Een wandeling door Roze Nijmegen bij Nacht en Ontij. Steffi van Lisdonk begeleidt in het centrum het Roze Ommetje. Ontdek waar homo’s en lesbo’s elkaar ontmoetten in een tijd dat zij vervolgd werden en er nog geen internet bestond. Een wandeling door nachtelijk Nijmegen met verhalen uit een guur verleden. Waar je huis en haard moest verlaten op zoek naar Vast Vriendschap of Vluchtige Seks. Een tocht langs baan, bak en kit.

Locatie:
Café de Plak
Bloemerstraat 90
6511 EM Nijmegen