Beach volleybal

Pak die bal

Volleybalclub Keizer Karel en Gay Sport Nijmegen organiseren zaterdag 22 juni opnieuw een beachvolleybaltoernooi als onderdeel van Pink Summer Sports 2024.

We hopen weer op een echte zomerse happening. Lekker een hele dag genieten van zon, zand en elkaars spel. Schrijf je snel in en nodig je beachvolleybalmaatjes uit om dit ook te doen.

Snel en spectaculair
Beachvolleybal is snel en spectaculair. En het heeft een praktisch voordeel: je kunt veel makkelijker een team vormen. We houden het dit jaar bovendien simpel: gemengde niveaus (B en C) spelen met teams van minimaal 2 en maximaal 3 spelers tegen elkaar. Iedereen neemt het tegen elkaar op. Je kunt inschrijven als team of individueel; in dat geval zoeken we een team voor je.

Er liggen dit jaar zes velden voor je klaar. We beginnen om 9.00 uur met ons toernooi (inloop vanaf 8.30 uur). Om 17.00 uur maken we de balans op en sluiten we het toernooi af. Tussendoor is er een lekkere volleybal-lunch die bij je inschrijfgeld (€ 35,00) is inbegrepen. Partners van deelnemers kunnen apart een lunch bestellen voor €13,00

Locatie:
Sportpark Vossendijk/Winkelsteeg
Winkelsteegseweg 208
6534 AR Nijmegen

Diner en feest
’s Avonds hebben we een lekkere maaltijd bij restaurant ‘We Geen Beginnen/Wij ook’  (€25,00) en een gezellig feest (gratis toegang) in het centrum van Nijmegen met andere deelnemers aan het Pink Summer Sports toernooi.

Zondag 23 juni 
Op zondag 23 juni sluiten we Pink Summer Sports 2024 af met activiteiten tijdens de Regenboogmarkt van COC Nijmegen.

We hopen jullie deze zomer weer in Nijmegen te ontmoeten!

Voor meer info en vragen over beachvolleybal:

Marco Derksen
volley@gaysportnijmegen.nl