Beach volleybal

Pak die bal

Volleybalclub Keizer Karel en Gay Sport Nijmegen organiseren zaterdag 24 juni  opnieuw een beachvolleybaltoernooi als onderdeel van Pink Summer Sports 2023.

We hopen weer op een echte zomerse happening. Lekker een hele dag genieten van zon, zand en elkaars spel. Schrijf je snel in en nodig je beachvolleybalmaatjes uit om dit ook te doen.

Snel en spectaculair

Beachvolleybal is snel en spectaculair. En het heeft een praktisch voordeel: je kunt veel makkelijker een team vormen. We houden het dit jaar bovendien simpel: gemengde niveaus (B en C) spelen met teams van minimaal 2 en maximaal 3 spelers tegen elkaar. Iedereen neemt het tegen elkaar op. Je kunt inschrijven als team of individueel; in dat geval zoeken we een team voor je.

Er liggen vier velden voor je klaar. We beginnen om 9.30 uur met ons toernooi. Om 17.00 uur maken we de balans op en sluiten we het toernooi af. Tussendoor is er een lekkere volleybal-lunch die bij je inschrijfgeld (€ 35,00) is inbegrepen. Partners van deelnemers kunnen apart een lunch bestellen voor €14,00

Locatie:
Sportpark Vossendijk/Winkelsteeg
Winkelsteegseweg 208
6534 AR Nijmegen

Diner en feest
’s Avonds hebben we een heerlijke maaltijd (€26,00) en een gezellig feest (gratis toegang) in het centrum van Nijmegen met andere deelnemers aan het Pink Summer Sports toernooi.

Zondag 25 juni 
Op zondag 25 juni sluiten we Pink Summer Sports 2023 af met culturele activiteiten in Nijmegen.

We hopen jullie op zaterdag 24 en zondag 25 juni 2023 weer in Nijmegen te ontmoeten!

Voor meer info en vragen over beachvolleybal:
Marco Derksen en Nikos Batsios
volley@gaysportnijmegen.nl