badminton

Sla een shuttle in Nijmegen

Gay Sport Nijmegen en badmintonclub het Roze Veertje organiseren op het Pink Summer Sports toernooi opnieuw een badminton enkel- én een dubbeltoernooi (heren en dames) op verschillende niveaus. Je kunt je zaterdag 24 juni 2023 dus weer de hele dag in het zweet werken. 

Afhankelijk van het aantal deelnemers houden we zaterdagochtend heren- en dames enkeltoernooien op B+/B- en C+/C- niveau. Aansluitend zijn er zaterdagmiddag heren- en damesdubbeltoernooien op B+/B- en C+/C- niveau.

Wees er op tijd bij, want we kunnen maximaal 100 personen toelaten.

Enkel en dubbels
Na een warming-up beginnen we met een poulesysteem. Daarna wordt in een knock-out fase uitgemaakt wie er aan de haal gaan met de eer en de prijzen.

Je kunt meedoen aan het enkel en/of het dubbelspel. Mixed dubbels worden ingedeeld bij de herendubbels. Als je geen spelpartner hebt, kun je je ook alleen inschrijven. Wij koppelen je dan aan een andere speler. 

De wedstrijden
We spelen volgens de internationale spelregels. Op B niveau wordt gespeeld met veren shuttles; C niveau speelt met plastic shuttles.

Programma
Wij staan vanaf 8.30 uur voor je klaar. Na je aanmelding kun je omkleden en opwarmen. De wedstrijden beginnen om 9.00 uur Aan het einde van de middag vindt de prijsuitreiking plaats. We sluiten 17.30 uur af.

De kosten voor deelname bedragen € 35,00  (inclusief lunch).

Locatie:
Het badmintoernooi vindt plaats in de nieuwe sporthal De Boog in Nijmegen.

Sporthal De Boog
Dick Boerrigterplein 4
6663 KV  Nijmegen

Diner en feest
’s Avonds hebben we een heerlijke maaltijd (€26,00) en een gezellig feest (gratis toegang) in het centrum van Nijmegen met andere deelnemers aan het Pink Summer Sports toernooi.

Zondag 25 juni
Op zondag 25 juni sluiten we Pink Summer Sports 2023 af met culturele activiteiten in Nijmegen.

We hopen jullie op zaterdag 24 en zondag 25 juni 2023 te ontmoeten!

Voor meer info en vragen over badminton:
Mark Kuilder / Henk Vooselen
badminton@gaysportnijmegen.nl